Ons huis heet Aida House. Aida is niet alleen de naam van een opera van Giuseppe Verdi over Egypte, maar ook een Arabische vrouwennaam die 'bezoeker' of 'zij die terugkeert' betekent.

Het huis heeft een ruime woonkamer met ventilator, een half open keuken, twee grote slaapkamers met airconditioning, een tussenkamer en een bescheiden badkamer/toiletruimte. Het dakterras is negentig vierkante meter. Op het dak staat een Arisha, een afdak van hout met riet, zodat je overdag in de schaduw kunt zitten. Rond het huis is een tuin. De vijf mountainbikes die we vanuit Nederland hebben meegenomen, kunnen natuurlijk worden gebruikt. Het huis is geschikt voor vier personen. Daarnaast is er nog een kinderbedje beschikbaar.

De sfeervolle woonkamer is voorzien van een zithoek, een ventilator en een goed gevulde boekenkast met tal van interessante boeken.

De open keuken is volledig ingericht en voorzien van een 4 pits gasfornuis met oven en alle bestek en servies die u nodig heeft. Verder is er een broodrooster, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een fruitpers en een ruime koelkast met vriezer.

Allebei de slaapkamers hebben airconditioning, twee losstaande bedden met beddengoed en klamboes en een ruime kast. Beddengoed (lakens en dekbedden) is aanwezig. Ook zijn er handdoeken voor gebruik in het huis. Badlakens om mee te nemen naar het strand dient u zelf mee te nemen.


Het voltage is 220 volt. U kunt dus gewoon alle elektrische apparatuur die u vanuit Nederland heeft meegenomen, gebruiken.

Er is een mobiele telefoon beschikbaar voor lokaal gebruik. Belangrijke nummers zijn hierin voorgeprogrammeerd.Aida House